Over ons

Welkom, op deze website lees jij alles over Sylvie van der Vaart. Veel mensen denken dat zij alleen bekend is geworden door het huwelijk met profvoetballer Rafael van der Vaart. Dit is absoluut niet juist. Sylvie van der Vaart heeft zelf namelijk ook keihard gewerkt om te komen waar zij nu is. Op deze website nemen we je mee door het leven van Sylvie van der Vaart. Uiteraard komt het huwelijk Rafael kort ter sprake, maar de focus ligt op het modellenwerk en de carrière van deze Nederlandse vrouw.

Naast haar modellenwerk heeft Sylvie van der Vaart natuurlijk ook nog andere dingen gedaan. Zo begon ze haar carrière op de Nederlandse televisie. Nadat ze met haar man naar Duitsland verhuisde, maakte ze ook hier furore op de buis. Vanaf 2007 ging de focus richting het modellenwerk. Destijds tekende ze namelijk een contract bij het toonaangevende Mega Models Agency. Inmiddels heeft ze ook een eigen sieraden- en lingerielijn op de markt gebracht.

Om zoveel mogelijk informatie over Sylvie van der Vaart te krijgen, is het team van deze website in haar leven gedoken. Wij hebben er diverse bronnen op nageslagen om haar carrière zo goed mogelijk in kaart te brengen. Ons team heeft onder meer gekeken naar haar carrière als model, maar ook naar haar eigen sieraden- en lingerielijn. Daarnaast hebben wij verschillende uitzendingen bekeken van televisieprogramma’s waarin zij acteerde.

Wij hopen dat jij op deze site een goed beeld krijgt van Sylvie van der Vaart en wensen je vooral heel veel leesplezier.