De modelcarrière van Sylvie van der vaart

sylvieAlhoewel de meeste mensen Sylvie van der Vaart kennen als ‘de man van’ heeft ze ook hard gewerkt om zelf een carrière op te bouwen. Ze was niet alleen werkzaam als presentator, maar ook als model. Als websitebezoeker van dit tech blog dacht jij voorheen misschien dat ze alleen meeliftte op het succes van Rafael van der Vaart, maar dat is dus zeker niet het geval. Nee, ze heeft zelf haar sporen verdiend in de modellenwereld. In onderstaande tekst gaan wij verder in op de modelcarrière van Sylvie van der Vaart.

Modellencontractmodel

Voordat Sylvie van der Vaart zwanger raakte van haar eerste kind, was ze al regelmatig model bij grote fotografen. Ook liep ze mee in diverse grote (mode)shows. Nadat Sylvie van der Vaart in 2006 beviel van haar eerste kind, wilde ze een jaar later weer aan het werk. Ze tekende in 2007 een contract bij het Duitse Mega Model Agency van Ted Linows en Linda Naujoks. Dit bezorgde haar in datzelfde jaar meteen een mooie opdracht. Ze kwam namelijk op de cover van de kledingcatalogus Otto te staan. Voor haar hadden hier onder meer grote namen als Heidi Klum, GiseleBündchen, Claudia Schiffer en Cindy Crawford op gestaan.

Eigen ‘lijnen’

Sylvie van der Vaart heeft jarenlang als (foto)model gewerkt. Zoals je kon lezen, stond ze in diverse tijdschriften en deed ze mee aan verschillende (mode)shows. We kunnen dan ook gerust zeggen dat ze een ervaren rot is in dit vak. Dat deed haar dan ook besluiten om verder te gaan in deze wereld. Niet door nog meer shoots te doen of deel te nemen aan allerlei verschillende shows, maar door haar eigen ‘lijnen’ te starten. Zo begon Sylvie van der Vaart bijvoorbeeld haar eigen sieradenlijn onder de naam Pure. Je kunt haar echter ook kennen van ‘Sylvie flirty lingerie’, haar eigen lingerielijn.

Net als Sylvie van der Vaart model worden

Heb jij ambitie om net als Sylvie van der Vaart model te worden? Weet dan wel dat je hier behoorlijk wat voor over moet hebben. Het is absoluut geen makkelijke wereld waar je in terechtkomt. Begin jij net aan een carrière als model? Lees je dan ook goed in op het internet. Richt je overigens alleen tot de betrouwbare sites. Er zijn namelijk veel websites met verkeerde informatie. Deze sites hebben mogelijk zelfs verkeer voor hun website gekocht. Hierdoor lijkt het alsof er meer websitebezoekers zijn, maar dit is vaak niet het geval. Indien jij er alles voor over hebt om model te worden, doe je er goed aan dergelijke sites te vermijden.